дигитален маркетинг

В тази статия, няма да ви кажа за ползите от онлайн присъствието на вашия бизнес, а ще кажа какво губите, ако не сте в онлайн пространството. 

  1. Видимост.

Губите хиляди потребители, които могат да бъдат ваши клиенти! Ще ви го кажа в прав текст, помислете, ако вас ви няма в кибер пространството, как този потенциален клиент ще ви открие, бихте ли ми обяснили? Не, няма да може! Да, точно така! Познахте!

  1. Пари.

Губите пари, губите възможност, възможност за продажба, възможност за печалба! Доказано е хиляди пъти и това е огромен факт! Бизнеси, които започват да изграждат своя имидж в онлайн пространството, удвояват, даже в някои случаи утрояват продажбите си. Но тук играе и огромна роля авторитетът на даден бранд, затова е много важно, как ще се изгради. Изборът на правилната фирма е много важна и от значение!

  1. Авторитет.

Ето го и него. Тук нямате право на грешка! Трябва да сте безупречни, винаги лъснати и във форма! Един провал е равен на 10 такива. Кибер пространството, както ползи, носи и крие своите рискове. Ако умеете да го използвате, ще бъде най-доброто ви оръжие за изкарване на пари, но ако сгрешите има силата да ви унищожи като трошичка! Може би това е причината много хора още да се боят от мрежата - страхът, страхът от провал.

  1. Популярност.

Сами се досетихте, че ако присъствате в онлайн пространството, възможността да имате популярност е глобална, а не само локална, както е в повечето случаи при отсъствие.

  1. Имидж.

Присъствието в онлайн средата, като цяло издига вашия визия, професионализъм и отзивчивостта ви.

  1. Вирал брандинг. (авто-популяризиране).

Аз го наричам така - авто популяризация, наричам го така, защото ми харесва как самите клиенти популяризират вашия бизнес и рекламират дейността ви, ако са доволни от това, което правите. Разбира се за да спечелите тази награда, трябва да спечелите първо клиента, другото става автоматично. Този критерий, както за онлайн пространството важи и за реалния свят.

За изграждане на онлайн присъствие винаги и по всяко време може да се доверите на AdoBiz.