Всички знаем, колко е важен престижът и авторитета на дадена фирма/компания. Отнема много време докато един бранд се изгради с положителни мнения и добри представи, офлайн това може да не е много трудно начинание за някои, поради възможността за стабилен контрол и ограничената скорост, но това не е така, когато става въпрос за Интернет или казано по друг начин при онлайн брандинг нещата стоят по друг начин. 

уеб сайт

Това е така, защото със всеки изминал ден технологиите напредват с бързи темпове, а предприемачите са изправени пред огромното предизвикателство - скоростта на приспособяване. Какво имам предвид?

Интернетът има наистина много огромна и мощна скорост, такава даже която ще изневери на вашите представи. Тук нямате право на грешки, защото една такава е умножена х10. Онлайн вие сте подложени на глобална критика и коментар, но ние няма да се насочим срещу представяне на негативите от присъствието в онлайн пространството, а напротив, нашата цел ще е положителната гледна точка.

Представете си следният случай: "Вие сте производител на нестандартни бижута, нещо нестандартно в Българския пазар. Предлагате наистина интересни и уникални стоки, които събират огромен интерес и внимание, но поради липса на капитал сте успели да откриете само един или два локални магазина, чрез които продавате стоката си. 

До тук ок! Един мой приятел чува за вас и решава също да се запознае с вашата дейност, посещава магазина ви и купува това, което му харесва.

Следващия ден ви препоръчва на мен, но като локация вашият бизнес е на много голямо разстояние и аз решавам да ви потърся онлайн, следователно и да закупя вашата стока по този начин. Какво става? Търся с големи усилия, но не откривам нищо, понеже вие не присъствате онлайн! Ето, един загубен клиент.".

Беше наистина дълъг пример, но разбираем, предполагам. Ето защо е важно да притежавате уеб сайт, независимо дали сте производител, доставчик, организация, малка или голяма фирма/компания. Вас ще ви търсят онлайн, бъдете сигурни в това, освен това, ще кажа нещо, което може би не знаете. 

Онлайн имате 3х повече шанс за продажби или популяризация, именно заради скоростта и глобалната потребителска маса, за която ставаше въпрос по-горе в темата.

Ако трябва да погледнем в ползите от онлайн присъствието на вашият бизнес, ще видим следното:

  • Достъп до глобална потребителска маса; 
  • Бърза популяризация на вашата дейност/стока/фирма/компания; 
  • Бърза и удобна комуникация с клиентите ви; 
  • Възможност за получаване на оферти/партньорство; 
  • Създаване на нови бизнес контакти; 
  • По-ниски такси и данъци, особено, ако сте онлайн магазин; 
  • Възможност за създаване на фен база;
  • Детайлно/компактно представяне на вашият бизнес от разстояние;

...и много други хубави неща.

В случай, че искате да се представите на света, внимателно изберете вашият хостинг и домейн. Не избирайте нови компании, ако не предлагат по-нови технологии от сегашните, не може да знаете, колко стабилни и доверчиви са те. Старото винаги е по-добрият избор.

Изберете хостинг компания в БГ, ако планирате да се рекламирате на локално ниво, хем ще ви е лесно с езика, хем са по-лесно достъпни, когато възникне сериозен проблем и обратното, т.е. изберете един от най-добрите световни хостинг доставчици, ако искате да се реализирате в глобален мащаб.

Ако търсите помощ, AdoBiz винаги е на ваше разположение. Затова моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез страницата за контакти.